Luchtvaart

Bevochtigingsoplossing gebruikt in de luchtvaartindustrie

Dankzij onze ervaring in de automobielindustrie, in het bijzonder in de verf- en coating lijn, hebben we onze oplossingen uitgebreid naar de luchtvaart verf winkels om te ondersteunen met stofgerelateerde problemen.

Onze kracht is gebaseerd op het aanpassen van onze oplossingen aan de specifieke omgeving van de klant. Vanuit ons brede assortiment producten en systemenop basis van sproeikop bieden wij aangepaste oplossingen op basis van de vraag en behoeften van de klant. Kijk dus eens naar onze applications pagina’s, onze systemenen onze oplossingen in andere industrieën om te zien of u een geschikte oplossing voor u vinden.

Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen om u te helpen bij het vinden van een geschikte oplossing voor uw probleem!

[Onze website is voortdurend in ontwikkeling. Niet alle oplossingen voor de luchtvaartindustrie worden hier vermeld. Wees geduldig met nieuwe inhoud om te komen! Als je de applicaties die je nodig hebt niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op en volg ons op LinkedIn.]

[NEW] Onze website biedt een chatbot die u helpt te vinden wat u zoekt. U kunt het ook gebruiken om tijdens kantooruren (09.00 – 17.00 uur Midden-Europese standaardtijd) rechtstreeks met een van onze agenten te chatten. Het kan u meer leren over IKEUCHI (distributeurs, levertijd, prijzen of alle informatie die u zoekt). PROBEER DE AKI-BOT!

Onderdrukking van deeltjes in onderhoud, reparatie en revisie hangars

particles suppression

- Commercieel vliegtuig
- VIP-vliegtuigen
- Militair vliegtuig

Onderdrukking van deeltjes in onderhoud, reparatie en revisie hangars