Industrieën

In welke industrieën zijn we actief?

Voor elke branche bieden wij een klantgerichte oplossing. Wij kunnen u helpen bij het oplossen van kwaliteitsproblemen, het verbeteren van uw productiviteit en uw werkomgeving, het ondersteunen van innovatieve projecten, het verlagen van kosten, etc.

Vanuit ons brede assortiment sproeikop-gebaseerde producten en systemen, bieden wij op maat gemaakte oplossingen aangepast aan uw wensen en behoeften. Onze field engineers analyseren uw behoeften, luisteren naar uw problemen en bespreken met onze klanten om de meest geschikte oplossing te bieden. In de huidige economie is het voor elk bedrijf steeds belangrijker om een goede kwaliteit te hebben met een hoge ROI. Daarom luisteren we naar onze klanten.

[Onze website is voortdurend in ontwikkeling. Niet alle industrieën die we behandelen, worden hier vermeld. Wees geduldig met nieuwe inhoud om te komen! Als u uw branche niet vindt, kijk dan eens naar onze applicatiepagina. Of neem gewoon contact met ons op en volg ons op LinkedIn.]

[NEW] Onze website biedt een chatbot die u helpt te vinden wat u zoekt. U kunt het ook gebruiken om tijdens kantooruren (09.00 – 17.00 uur Centraal-Europese standaardtijd) rechtstreeks met een van onze agenten te chatten. Het kan u meer leren over IKEUCHI (distributeurs, levertijd, prijzen of alle informatie die u zoekt). PROBEER DE AKI-BOT!

Auto-industrie

Auto-industrie

Luchtvaart

Luchtvaart

Elektronica

Elektronica

IJzer- en staalproductie

IJzer- en staalproductie

Vee

Vee

Vervuilingscontrole

Vervuilingscontrole

Drukken

Drukken