Drukken

Bevochtiging voor diepdruk

Drukpers

Bevochtiging voor diepdruk

Oplossing voor scherm droogheid voor zeefdruk

Zeefdruk pers

Oplossing voor scherm droogheid voor zeefdruk

Bevochtiging voor vellenoffsetdruk

Feeder- en aflevergebieden

Bevochtiging voor vellenoffsetdruk

Bevochtigingssysteem in Web offset rotatiedruk

- Conveyors
- Folders
- Vormers
- Feeder
- Sheeter
- Na de droger
- Papier opslag

Bevochtigingssysteem in Web offset rotatiedruk

Bevochtigingssysteem om statische oplaad problemen en product defecten in de drukken industrie te verminderen 

Met meer dan 20 jaar bewezen ervaring in het oplossen van terugkerende problemen in de drukken industrie, bieden wij bevochtiging systemen die op maat gemaakt zijn voor elk type pers fabriek. Lage vochtigheidsgraad verhoogt statische lading problemen en defect ratio. We kunnen het hele jaar door een gecontroleerd vochtigheidsniveau bieden dat geschikt is voor elke behoefte.

Vanuit ons brede assortiment sproeikop-gebaseerde producten en systemen, bieden wij op maat gemaakte oplossingen aangepast aan uw wensen en behoeften. Onze field engineers analyseren uw behoeften, luisteren naar uw problemen en bespreken met onze klanten om de meest geschikte oplossing te bieden.

We hebben verschillende succesverhalen over bevochtigingssystemen in drukkerijen over de hele wereld. Voor meer details worden casestudy’s gedeeld op de projectpagina.

[Onze website is voortdurend in ontwikkeling. Niet alle oplossingen voor de drukken-industrie worden hier vermeld. Wees geduldig met nieuwe inhoud om te komen! Als je de applicaties die je nodig hebt niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op en volg ons op LinkedIn.]