Vervuilingscontrole

Sproeikoppen voor vervuilingscontrole

Sinds de jaren zeventig ontwikkelden we sproeikoppen die geschikt zijn om vervuilingscontrole in nutsbedrijven om bij te dragen aan een schonere en meer milieuvriendelijke omgeving.

Vanuit ons brede assortiment sproeikop-gebaseerde producten en systemen, bieden wij op maat gemaakte oplossingen aangepast aan uw wensen en behoeften. Onze field engineers analyseren uw behoeften, luisteren naar uw problemen en bespreken met onze klanten om de meest geschikte oplossing te bieden.

Wij bieden oplossingen die geschikt zijn voor elk kwaliteit met op maat gemaakt sproeikop ontwerp en materialen.

Onze sproeikoppen worden gebruikt voor rookgas koeling als een Dioxin-tegenmaatregel, ontzwaveling en denitrificatie apparatuur om NOx en SOx te reduceren in rookgas behandelingsinstallaties, geur reductie, warmte reductie en stof onderdrukking.

Download de catalogus

[Onze website is voortdurend in ontwikkeling. Niet alle oplossingen voor de elektronica-industrie worden hier vermeld. Wees geduldig met nieuwe inhoud om te komen! Als je de applicaties die je nodig hebt niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op en volg ons op LinkedIn.]

[NEW] Onze website biedt een chatbot die u helpt te vinden wat u zoekt. U kunt het ook gebruiken om tijdens kantooruren (09.00 – 17.00 uur Midden-Europese standaardtijd) rechtstreeks met een van onze agenten te chatten. Het kan u meer leren over IKEUCHI (distributeurs, levertijd, prijzen of alle informatie die u zoekt). PROBEER DE AKI-BOT!

Stof onderdrukken voor milieubescherming

suppress dust

- Recycling installaties
- Nutsbedrijven

Stof onderdrukken voor milieubescherming

Gaskoeling sproeikoppen voor uitlaatgassen

gas cooling nozzles

- Nutsbedrijven

Gaskoeling sproeikoppen voor uitlaatgassen

NOx-reductie sproeikoppen

NOx reduction

- SNCR
- SCR

NOx-reductie sproeikoppen

Ontzwaveling van rookgassen voor SOx reductie

- Natte rookgasontzwaveling
- Halfdroge rookgasontzwaveling

Ontzwaveling van rookgassen voor SOx reductie

Natte elektrostatische stofvanger sproeikoppen

- Natte elektrostatische stofvanger

Natte elektrostatische stofvanger sproeikoppen