Toepassingen

Vochtigheidsregeling in productie

Vochtigheidsregeling in productie
humidification contre l'électricité statique

Bevochtiging tegen elektrostatische ontladingen

Bevochtiging tegen elektrostatische ontladingen
dust-adhesion

Voorkomen hechting van stof

Voorkomen hechting van stof
buses de pulvérisation GSIM pour suppression de poussière

Stofonderdrukkingssystemen voor industriële fabrikanten

Stofonderdrukkingssystemen voor industriële fabrikanten
disinfection of facilities

Desinfectie van installaties met Fog

Desinfectie van installaties met Fog

Geurbestrijding met mist

Geurbestrijding met mist

Bent u op zoek naar een oplossing voor een industrieel probleem? Om uw productiviteit te verhogen? Of op zoek naar een concurrentievoordeel voor uw productie? Of uw processen nu een grondige reiniging, controle bevochtiging, of gewoon een wasbeurt vereisen, wij bestrijken verschillende soorten sproeikop toepassingen.

Het hebben van een grote verscheidenheid aan producten en systemen maakt het gemakkelijker om het juiste product voor de juiste toepassing te vinden. Onze nozzles zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de moeilijkheden en uitdagingen die zich in elke industrie of elk industriële processen voordoen. Het is een kwestie van keuze. En voor elke keuze heeft kwaliteit zijn prijs.

Bovendien hebben de sproeikop toepassingen voor industriële processen betrekking op een bepaald proces binnen een industriële omgeving, waarbij een sproeikop wordt gebruikt om een proces te helpen optimaliseren of verbeteren. Dit kan betrekking hebben op het minimaliseren van schade en kosten door machinebescherming en het maximaliseren van de efficiëntie van machines of processen en de productiviteit ervan.

Hoe kiest u de optimale sproeikop voor uw toepassing?

Er zijn meerdere criteria waarmee u een onderscheid kunt maken tussen onze sproeikoppen om te zien welke geschikt is voor uw toepassing. Ze kunnen worden onderverdeeld op basis van hun:

 • Type: hydraulische sproeikop, pneumatische sproeikop, luchtsproeikop (sproeistaven), tankreinigingssproeikop of tankreinigers;
 • Spuitpatronen: holle kegel, massieve straal, volle kegel, enz;
 • Druppelgrootte: kleine capaciteit, middelgrote capaciteit, halffijne mist, fijne mist, enz;
 • Nevelkenmerken: nevelhoek, nevelcapaciteit, neveleffect, debiet, enz.

Voor een meer diepgaande kijk op onze sproeikop types, hun spuitpatronen, en andere sproeikop-gerelateerde kenmerken, raden wij u aan onze F.A.Q rubriek te bekijken, waar u een antwoord op uw vraag kunt vinden.

Verder zijn bij het onderzoeken van een toepassing en een sproeikop de volgende factoren van doorslaggevend belang voor de algehele spuitkwaliteit:

 • de spuitdruppels,
 • het debiet,
 • het volume van de gespoten vloeistof,
 • en het sproeibereik.

Bovendien, afhankelijk van het type materiaal waaruit de sproeikop is vervaardigd (staal, kunststof of keramiek), moet rekening worden gehouden met de kwaliteit van de spuitvloeistof en de reactie op het materiaal van de sproeikop. Dit verlengt de levensduur van het sproeikop.

In bepaalde gevallen is de druppelgrootte een cruciale factor, aangezien een kleinere grootte u kan helpen bij toepassingen die geen bevochtiging vereisen. Voor een meer gedetailleerde uitleg van druppelgroottes klik hier.

Voorbeelden van sproeikop toepassingen voor industriële processen

Hier volgen enkele voorbeelden van toepassingen die wij tot op de dag van vandaag met succes hebben bediend en bijgestaan:

 • Ontsmetting van faciliteiten met (Dry) Fog;
 • Stofonderdrukkingssystemen voor industriële fabrikanten;
 • Bevochtiging tegen elektrostatische ontladingen;
 • Vochtigheidsbeheersing voor de verwerkende industrie;
 • Het voorkomen van stofaanhechting;

Wij bieden echter een breed scala aan sproeikopoplossingen op maat, aangepast aan uw verzoek en behoeften. Onze buitendienstingenieurs helpen u met: het onderzoeken van het probleem (b.v.: sproeidrift, gewassproeiers), het analyseren van uw behoeften, het luisteren naar uw problemen, en het aanbieden van de meest geschikte service-oplossingen en systeemontwerpen.

Nu u op de hoogte bent van de kritische elementen van een sproeikop, moet u, voordat u een sproeikop kiest, niet vergeten te onderzoeken en te onderzoeken of die specifieke sproeikop de optimale sproeikop is voor uw toepassing en bedrijfstak en aan uw behoeften zal voldoen.

Tot slot is het voor elk bedrijf steeds waardevoller om producten van goede kwaliteit te hebben die u een hoge ROI opleveren. Daarom luisteren wij graag naar onze klanten.

Onze website is voortdurend in ontwikkeling. Niet alle toepassingen die we weten op te lossen staan hier vermeld. Wees geduldig met nieuwe inhoud om te komen! Als u de applicaties die u nodig hebt niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en volg ons op LinkedIn en Facebook.

Indien u gevestigd bent binnen de Europese Unie en de Europese Economische Ruimte,

Neem dan hier contact met ons op