Toepassingen

Vochtigheidsregeling in productie

Vochtigheidsregeling in productie
humidification contre l'électricité statique

Bevochtiging tegen elektrostatische ontladingen

Bevochtiging tegen elektrostatische ontladingen
dust-adhesion

Voorkomen hechting van stof

Voorkomen hechting van stof
buses de pulvérisation GSIM pour suppression de poussière

Stofonderdrukkingssystemen voor industriële fabrikanten

Stofonderdrukkingssystemen voor industriële fabrikanten
disinfection of facilities

Desinfectie van installaties met Fog

Desinfectie van installaties met Fog

Zoekt u een probleem op te lossen? Om uw productiviteit te verhogen? Of gewoon op zoek naar een concurrentievoordeel voor uw productie? Of u nu een betere reiniging, controle van de bevochtiging of gewoon een wasbeurt nodig heeft, wij dekken verschillende soorten toepassingen.

Met een grote verscheidenheid aan producten en systemen is het eenvoudiger om het juiste product voor de juiste spuittoepassing te vinden. Onze sproeikoppen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die klaar zijn om de moeilijkheden en uitdagingen te weerstaan ​​die zich in elke branche voordoen. Het is een kwestie van kiezen. En voor elke keuze heeft kwaliteit zijn prijs.

De toepassingen van de sproeikop verwijzen naar een bepaald proces binnen een industriële omgeving, waarin een sproeikop wordt geïmplementeerd om het proces te helpen het proces glad te strijken of te verbeteren. Dit kan betrekking hebben op het minimaliseren van schade en kosten en het maximaliseren van de efficiëntie van machines of processen en productiviteit.

Hoe kiest u het juiste mondstuk voor uw toepassing?

Om het u gemakkelijker te maken, zijn er meerdere criteria waarin u onderscheid kunt maken tussen onze nozzles om te zien welke geschikt is voor uw toepassing. Ze kunnen worden onderverdeeld op basis van:

  • Type: hydraulisch mondstuk, pneumatisch mondstuk, luchtmondstuk (sproeibalken), tankreiniger (sproeikogels);
  • Spuitpatronen: holle kegel, vaste stroom, enz.;
  • Druppelgrootte: kleine capaciteit, gemiddelde capaciteit, semi-fijne mist, fijne mist, enz.,
  • Spuiteigenschappen: spuithoek, spuitcapaciteit, spuitimpact, etc.

Voor een meer diepgaand inzicht in het type sproeiers, hun spuitpatronen en andere sproeiergerelateerde kenmerken, kunt u in onze F.A.Q-rubriek een antwoord op uw vraag vinden.Bij het onderzoeken van een applicatie en een sproeikop, zijn de sproeidruppels, de stroom, het volume van de gespoten vloeistof en het sproeibereik incrementele factoren van de algehele sproeikwaliteit. Afhankelijk van het type materiaal waaruit de spuitmond is vervaardigd, moet rekening worden gehouden met de kwaliteit van de spuitvloeistof en de reactie op het materiaal van de sproeikop. Dit verlengt de levensduur van het sproeikop.

In bepaalde gevallen is de druppelgrootte belangrijk omdat een kleinere maat u kan helpen bij toepassingen die niet nat worden. Voor een meer gedetailleerde uitleg van druppelgroottes klik hier.

Voorbeelden van toepassingen

Hier zijn enkele voorbeelden van aanvragen die we tot op de dag van vandaag met succes hebben bediend en bijgestaan:

  • Desinfectie van installaties met Fog
  • Stofonderdrukkingssystemen voor industriële fabrikanten
  • Bevochtiging tegen elektrische statische ontladingen
  • Vochtigheidscontrole voor de maakindustrie
  • Aanhechting van stof voorkomen

We bieden echter een breed scala aan op maat gemaakte oplossingen voor sproeikoppen, aangepast aan uw vraag en behoeften. Onze field engineers staan ​​voor u klaar: zij kunnen het probleem onderzoeken (bijvoorbeeld: spuitdrift, gewasdoppen), uw behoeften analyseren, naar uw problemen luisteren en de meest geschikte oplossingen en systeemontwerpen bieden.

Nu u weet wat de belangrijkste elementen van een mondstuk zijn, moet u, voordat u er een kiest, onderzoeken en onderzoeken of dat specifieke mondstuk de optimale is voor uw toepassing en industrie en dat het aan uw behoeften zal voldoen.

In de huidige economie wordt het steeds belangrijker om voor elk bedrijf goede kwaliteit met een hoge ROI te hebben. Daarom luisteren we goed naar onze klanten.

Onze website is voortdurend in ontwikkeling. Niet alle toepassingen die we weten op te lossen staan hier vermeld. Wees geduldig met nieuwe inhoud om te komen! Als u de applicaties die u nodig hebt niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en volg ons op LinkedIn en Facebook.

Als u zich buiten de Europese Unie en de Europese Economische Ruimte bevindt,

Neem dan hier contact met ons op.