Toepassingen

Wat voor soort toepassingen heb je nodig?

Wilt u een probleem oplossen? Om uw productiviteit te verbeteren? Of gewoon op zoek naar een concurrentievoordeel om mee te nemen in uw productie? Of u nu een betere reiniging nodig heeft, een controle bevochtiging of gewoon een gelijkmatige wassing, wij behandelen verschillende soorten toepassingen.

Vanuit ons brede assortiment sproeikop-gebaseerde producten en systemen, bieden wij op maat gemaakte oplossingen aangepast aan uw wensen en behoeften. Onze field engineers analyseren uw behoeften, luisteren naar uw problemen en bespreken met onze klanten om de meest geschikte oplossing te bieden. In de huidige economie is het voor elk bedrijf steeds belangrijker om een goede kwaliteit met een hoge ROI te hebben. Daarom luisteren we naar onze klanten.

[Onze website is voortdurend in ontwikkeling. Niet alle applicaties die we weten op te lossen, worden hier vermeld. Wees geduldig met nieuwe inhoud om te komen! Als u de applicaties die u nodig hebt niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en volg ons op LinkedIn.]

[NEW] Onze website biedt een chatbot die u helpt te vinden wat u zoekt. U kunt het ook gebruiken om tijdens kantooruren (09.00 – 17.00 uur Centraal-Europese standaardtijd) rechtstreeks met een van onze agenten te chatten. Het kan u meer leren over IKEUCHI (distributeurs, levertijd, prijzen of alle informatie die u zoekt). PROBEER DE AKI-BOT!

disinfection of facilities

Desinfectie van installaties met Fog

Desinfectie van installaties met Fog
buses de pulvérisation GSIM pour suppression de poussière

Stofbeheersing in de fabriek

Stofbeheersing in de fabriek
humidification contre l'électricité statique

Elektrostatische ontlading voorkomen met mist

Elektrostatische ontlading voorkomen met mist

Vochtigheidsregeling in productie

Vochtigheidsregeling in productie
dust-adhesion

Voorkomen hechting van stof

Voorkomen hechting van stof