IJzer- en staalproductie

Sproeikoppen gebruikt in het staal en ijzerproductieproces

Staal is een essentieel product in ons leven. Vooruitstrevende technologieën en knowhow zijn vereist om de hoogste kwaliteit, hoogst presterende staalproducten te produceren.

Wij helpen staalproducenten om producten van uniforme kwaliteit te produceren, effectieve en kostenbesparende productielijnen te creëren en een betrouwbare, stabiele werking te garanderen. We hebben sproeikoppen en systemen ontwikkeld voor staalkoeling, energiebesparend ontkalken, uitlaatgaskoeling, stofonderdrukking, oppervlakteafwerking en vele andere toepassingen.

Vanuit ons brede assortiment van op sproeikoppen gebaseerde producten en systemen bieden wij op maat gemaakte oplossingen die zijn aangepast aan de werkomstandigheden van elke fabriek.

Download de catalogus

[Onze website is voortdurend in ontwikkeling. Niet alle oplossingen voor de auto-industrie worden hier vermeld. Wees geduldig met nieuwe inhoud om te komen! Als je de applicaties die je nodig hebt niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op en volg ons op LinkedIn.]

[NEW] Onze website biedt een chatbot die u helpt te vinden wat u zoekt. U kunt het ook gebruiken om tijdens kantooruren (09.00 – 17.00 uur Midden-Europese standaardtijd) rechtstreeks met een van onze agenten te chatten. Het kan u meer leren over IKEUCHI (distributeurs, levertijd, prijzen of alle informatie die u zoekt). PROBEER DE AKI-BOT!

Sproeikoppen tijdens het maken van ijzer

iron-making-industry

Grondstof en ijzerproductieproces

Sproeikoppen tijdens het maken van ijzer

Sproeikoppen voor het maken van staal

secondary-cooling-on-CCM

Staalproductieproces

Sproeikoppen voor het maken van staal

Plaatmolen & Walserijproductie

secondary-cooling-on-CCM

Plaatmolen / Warm- en koudwalserijprocessen

Plaatmolen & Walserijproductie

Sproeikoppen voor de oppervlakteafwerking

Rolling-mill

Voortdurende galvaniserende lijn
Elektrolytische galvaniserende lijn
Doorlopende coating lijn

Sproeikoppen voor de oppervlakteafwerking