IKEUCHI Groep

“The Fog Engineers” (De mist ingenieurs)

Als “de mist ingenieurs”, bieden wij technische oplossingen voor een breed scala van productieprocessen.

Japanse fabrikant van sproeikoppen en bevochtiging systemen, IKEUCHI ontwerp en produceren hoge precisie producten voor vloeibare verneveling aan verschillende industrieën.

Sinds onze stichting in 1954, hebben we de ondersteuning van wereldwijde industriële sproeikop en verneveling eisen met innovatieve producten, het toevoegen van waarde aan klanten door middel van spray engineering ondersteuning. We hebben een wereldwijde aanwezigheid opening kantoren in 8 landen. En via ons wereldwijde netwerk, zijn onze vertegenwoordigers beschikbaar om te helpen met productspecificaties, systeem constructies, toepassingsproblemen, bestel plaatsingen, etc.

Onze missie

IKEUCHI is toegewijd om oplossingen te bieden op basis van onze uitgebreide kennis van verneveling technologie.

Onze voortdurende investering voor onderzoek, productontwikkeling en productie is de basis van ons bedrijf. Zo, we volgen ons motto “Taking the path less traveled” (het nemen van het pad minder gereisd) om innovatieve oplossingen te ontwerpen.

Ons doel is het creëren van unieke producten met een hoge kwaliteit mist spuiten systemen die bijdragen aan de sociale ontwikkeling en onze industrieën, evenals de bescherming van het milieu.

Onze producten, precisie sproeikoppen, en de bijbehorende systemen zijn ontworpen om de hoogste kwaliteit prestaties en de beste resultaten te geven aan onze klanten.

 

 

 

Functional

Wij zijn gespecialiseerd in “mist” -oplossingen.

IKEUCHI hoge precisie sproeikop-gebaseerde systemen en droge mistbevochtiging systemen voldoen verneveling eisen, die voldoen aan elke productiebehoefte.

Onze R & D afdeling is voortdurend verbeteren en innoveren producten en systemen aan te passen aan de behoefte van de klant. Wij ontwikkelen onophoudelijk onze kerntechnologie en breiden onze kennis uit een brede waaier van industrieën in gebieden uit waar wij een vraag zien.

Download ons bedrijfsprofiel

kure_ikeuchi_japan_The Fog Engineers

Kure City, H. IKEUCHI & Co., Ltd., Japan

Onze kantoren wereldwijd

Voor meer details per kantoor, klik op de kaart hieronder.

IKEUCHI EUROPE B.V. kantoor

Merwedeweg 6 3621 LR Breukelen

IEU-office-zomer 2019