Sproeikop kwaliteit en technische ondersteuning

Garantievermogen van de sproeikop kwaliteit

Een hoge kwaliteit is onze standaard en daarom, als fabrikant, garanderen wij de prestaties van de sproeikoppen in termen van

  • spuitcapaciteiten,
  • sproeihoeken,
  • en sproeihoek tolerantie voor volstraal sproeikoppen.

We maken gebruik van geavanceerde inspectie-apparatuur, zoals laser meetinstrumenten te inspecteren spray druppel diameter. (Zie Wat wij bieden)

Guarantee-of-performance

Om onze voortdurende toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten te bewijzen, hebben al onze faciliteiten in Japan de ISO 9001: 2015-certificering behaald. Deze certificatie stelt ons in staat te bieden betrouwbaarheid, precisie garantie, en mist kwaliteit.

Een andere manier om onze toewijding te bewijzen: onze inspectiestandaard voor sproeikop kwaliteit. Door onze hoge inspectie standaard voor sproeibeeld, alleen de sproeiers die passeren de inspectie zal worden verstuurd naar de klanten.

IKEUCHI high-quality nozzles performance - mountain shape distribution

Prestaties van de sproeikoppen van de IKEUCHI VVP-serie
Vormverdeling in de bergen

De prestaties van de sproeikoppen van concurrenten
Vormverdeling in de bergen

Kwaliteit van de technische oplossingen

  • Expertise: wij geven advies met betrekking tot de bouw en het onderhoud van systemen.
  • Simulatie en voorstellen: om de beste selectie van sproeiers voor te stellen zijn wij in staat om de juiste spuit conditie te berekenen en de sproeikop indeling te simuleren.
  • Ontwikkeling: we zijn ook in staat om speciale sproeikoppen te ontwikkelen, afhankelijk van het project.

Klantenondersteuning

Het oplossen van de problemen van klanten door het aanbieden van de meest betrouwbare product/systeem is onze belangrijkste missie. Als geen van onze bestaande oplossingen volledig voldoen aan de vraag van de klant, kunnen wij oplossingen op maat voorstellen. Als u uw toepassing / branche / geschikte oplossing niet kunt vinden op onze website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze buitendienstmedewerkers kunnen u helpen uw problemen op te lossen door kennis toe te passen en naar uw behoeften te luisteren.