Vee

Luchtkoeling voor vee en pluimveebedrijven

Onze systemen ondersteunen de vee-industrie door luchtkoelingsoplossingen te bieden om het gebied effectief af te koelen zonder het milieu en de dieren nat te maken. We verbeteren voortdurend onze oplossingen om zich aan te passen aan elke installatie voor een betere leefomgeving voor de dieren.

Vanuit ons brede assortiment sproeikop-gebaseerde producten en systemen, bieden wij op maat gemaakte oplossingen aangepast aan uw wensen en behoeften. Onze field engineers analyseren uw behoeften, luisteren naar uw problemen en bespreken met onze klanten om de meest geschikte oplossing te bieden.

Omdat we elk land kennen en elke stal zijn eigen kenmerken heeft, passen we onze oplossing aan die criteria aan. Meer dan alleen een sproeikop verkoper, als sproeikop fabrikant willen we onze klanten de beste technische ondersteuning bieden.

[Onze website is voortdurend in ontwikkeling. Niet alle oplossingen voor de elektronica-industrie worden hier vermeld. Wees geduldig met nieuwe inhoud om te komen! Als je de applicaties die je nodig hebt niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op en volg ons op LinkedIn.]

[NEW] Onze website biedt een chatbot die u helpt te vinden wat u zoekt. U kunt het ook gebruiken om tijdens kantooruren (09.00 – 17.00 uur Midden-Europese standaardtijd) rechtstreeks met een van onze agenten te chatten. Het kan u meer leren over IKEUCHI (distributeurs, levertijd, prijzen of alle informatie die u zoekt). PROBEER DE AKI-BOT!

Niet-bevochtigende luchtkoeling voor melkveestallen

None-wetting air cooling

Luchtkoeling voor melkveestal

Niet-bevochtigende luchtkoeling voor melkveestallen

Vochtigheid en temperatuurregeling voor pluimveestallen

humidity and temperature control

Luchtkoeling voor pluimveebedrijf

Vochtigheid en temperatuurregeling voor pluimveestallen

Semi-droge mist luchtkoeling voor de varkens- en rundvleesschuur

Luchtkoeling voor varkensstal en rundvlees schuur

Semi-droge mist luchtkoeling voor de varkens- en rundvleesschuur