maart 25, 2020

Onze AKIMist®”E” voor desinfectie

disinfection and sanitization

Hoe wordt onze AKIMist®”E” gebruikt voor desinfectie?

In Italië wordt onze Dry Fog Humidifier AKIMist®”E” met Mendizza Water & technologie draagbare tankunit gebruikt om openbare ruimtes te desinfecteren en te ontsmetten met RENTACS ITALIA chemische vloeistof.

In Slowakije gebruikt RealTime Technologies de Dry Fog luchtbevochtiger met een eigen draagbare unit voor de desinfectie van openbare ruimtes en de elektronica-industrie.

Het breekt de bacteriële en virale belasting van oppervlakken af en draagt bij aan het behoud van een gezonde omgeving.

We hebben twee soorten AKIMist®”E” die voor dit doel kunnen worden gebruikt:

UPDATE

Onze partners in Europa helpen de verspreiding van de huidige pandemie COVID-19 tegen te gaan door onze verstuivingstechnologie te combineren met een chemisch ontsmettingsmiddel dat door de EU-commissie is goedgekeurd om effectief te zijn tegen het Coronavirus en andere bacteriële, virale en schimmelinfecties in de lucht.

Als u geïnteresseerd bent in deze oplossing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u met het vinden van een oplossing voor uw land.

AKIMist®”E” met roestvrijstalen spuitdoppen (04E)

Dit model is in PP (polypropyleen) met het 04E nozzle-model van S303 (roestvrij staal 303), PPS (polyfenyleensulfide) en FKM (tetrafluoro-ethyleenpropyleenrubber).

Het wordt in Italië gebruikt met een H2O2-oplossing voor desinfectie (zie onderstaande video).

Meer informatie

AKIMist®”E” TN (03C)

Dit model is gemaakt van titanium (TB340), PP (polypropyleen), PPS (polyfenyleensulfide) en FKM (tetrafluoro-ethyleenpropyleenrubber), waardoor het beter bestand is tegen chemicaliën.

Deze materialen worden toegepast op onderdelen die in contact komen met de chemische vloeistof, voor het spuiten van de chemische oplossing.

Meer informatie

Toepassingen:

  • Desinfectie, sterilisatie in levensmiddelenfabrieken, ziekenhuizen/farmaceutische bedrijven en openbare ruimtes.

Italië

AKIMist® “E” met 04E sproeikoppen in S303 en Mendizza draagbare tank unit gebruikt door Rentacs Italia om hun H2O2 chemische oplossing spuiten voor:

MILIEUDESINFECTIE VAN VIRUSSEN EN BACTERIËN MET “NO TOUCH”-METHODE

AKIMist® “E” met 04E sproeikoppen in S303 en Mendizza draagbare tank unit gebruikt door Rentacs Italia om hun H2O2 chemische oplossing spuiten voor:

Ontsmetten openbare plaatsen voor desinfectie en preventie

Slowakije

Gebruik van de AKIMist®”E” luchtbevochtiger voor de desinfectie van een DM-winkel in Slowakije met onze partner RealTime Technologies

Voor algemene informatie in het Slowaaks: https://zvlhcovanie.eu/

Voor meer informatie over desinfectie in het Slowaaks: klik hier

Onze partner RealTime Technologies kreeg een bericht in de pers over het gebruik van onze AKIMist®”E”  luchtbevochtiger voor de desinfectie als coronavirusdoder.

Lees het originele artikel in het Slowaaks

Hieronder staat het artikel vertaald in het Nederlands:

Coronavirus killer al in Slowaakse productiebedrijven en winkels

22.03.2020, 00:05 | PR

Klassiekers| Sluiten of niet sluiten? Dit is een kernvraag van de Slowaakse productiebedrijven van de afgelopen dagen. De grote druk van de vakbonden doet vooral een beroep op de hoge gezondheidsrisico’s voor de werknemers.

Het management stelt dat zij alle beschikbare maatregelen nemen. Maar hoe kunnen we werknemers en vakbondsleden ervan overtuigen dat ze zich echt geen zorgen hoeven te maken? Bijvoorbeeld een desinfectie die virussen met vertrouwen doodt – met de Japanse AKIMIst-spuitmachine.

Productiebedrijven moeten blijven opereren. Met maximale bescherming voor de werknemers tegen het nieuwe coronavirus. De basis zelf is (naast de strenge persoonlijke hygiëne) de desinfectie van het pand. Op de Slowaakse markt hebben we een droge nevelspuit die elk jaar de kamer binnendringt – AKIMIst E. Dit bevochtigingssysteem verstuift microscopische druppels kleiner dan 10μm, dat wil zeggen “droge nevel”. De desinfectiedruppels zijn zo klein dat ze een desinfectie mogelijk maken zonder de omgeving te bevochtigen. U kunt dus meerdere keren per dag desinfecteren, zelfs tijdens de volledige werking. En medewerkers zullen niet het ongemakkelijke gevoel hebben om de onbekende vloeistof op elkaar te laten vallen.

AKIMIst van het wereldberoemde IKEUCHI is een bewezen product met 60 jaar traditie en hoge Japanse kwaliteit. Vooral de laatste tijd is het een van de meest effectieve middelen geweest om nieuwe, destructieve virussen te bestrijden, waarvan vele afkomstig zijn uit Azië. De vogelgriep SARS of de Aziatische griep hielp AKIMIst in de meeste crisissituaties te verbeteren.

Coronavirusdoder in actie

Nu helpt het AKIMIst intensief om het nieuwe coronavirus te bestrijden. In Slowakije wordt het gebruikt voor de desinfectie van de winkels in Bratislava en de magazijnen van het dm drogisterijnetwerk. Het is echter het meest zichtbaar in het land dat het meest te lijden heeft van het nieuwe coronavirus – Italië. Hier gebruikt de overheid het, samen met een ontsmettingsmiddelcontainer, om het nieuwe coronavirus te bestrijden voor het desinfecteren en schoonmaken van openbare ruimtes.

Het is niet alleen een coronavirus. De AKIMIst-spuitsystemen van IKEUCHI helpen ook bij het verhogen van de luchtvochtigheid in productiehallen of werkruimtes. Vooral in de winter daalt het vaak tot onder de 20%, wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken voor werknemers, maar ook het risico van elektrostatische lading verhoogt, wat producten kan beschadigen. Ten slotte minimaliseert het het risico op verspreiding van andere, veel voorkomende ziekten, zoals griep, naar de werkplek.

“IKEUCHI heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere systemen die we vroeger gebruikten (hoge druk, stoombevochtiging). Ten eerste zou ik de VEILIGHEID ervan willen waarderen, bijna geen kosten verbonden aan het onderhoud en de werking ervan, noch aan de manier waarop de droge nevel wordt verdeeld (sproeien van water met perslucht) – zelfs sproeien zonder druipen en sproeien van water”. zegt Tomáš Kulich, ENICS Slovakia, sro

AKIMIst Sprayers in Slowakije worden gedistribueerd door Realtime Technologies, een internationale specialist in industriële technologie. Naast Slowakije is het ook actief in Tsjechië, Roemenië en Ierland.

IKEUCHI luchtbevochtigingssystemen bieden oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke industrie. Neem contact op met een deskundige Karel Džupa om u te helpen de juiste oplossing voor u te vinden – dzupa@realtimetec.sk, 0948 654 022.

[NIEUW PRODUCT]

We hebben een nieuwe draagbare desinfectietank gelanceerd:

SETOV Spray Unit

Met een tank van 20 liter is deze desinfectie-unit gemakkelijk te vervoeren, met een snelle en eenvoudige installatie voor onmiddellijk gebruik.

De fijne mist die met chemische oplossingen* wordt besproeid, voorkomt de verspreiding van een virale infectie.

*Voor uw informatie, wij verstrekken niet de chemische oplossing

SETOV Spray Unit

Succesverhaal

Het wordt al gebruikt in de Nishiwaki City Library in Japan!

Het wordt bij de ingang van de installatie geïnstalleerd en besproeit automatisch een onderchlorigzuur water om de coronavirusinfectie te desinfecteren en te neutraliseren.

De gespoten desinfecterende oplossing zou zeer veilig zijn voor mensen, daarom is deze direct naar de bezoekers toe gespoten.

SETOV Spray Unit disinfection

Neem contact op met een van onze ingenieurs om het juiste AKIMist®”E” model te kiezen.

Nina Monceaux – IKEUCHI EUROPE B.V.

Als u zich buiten de Europese Unie en de Europese Economische Ruimte bevindt,

Klik hier