maart 25, 2020

Onze AKIMist®”E” voor desinfectie

disinfection and sanitization

Hoe wordt onze AKIMist®”E” gebruikt voor desinfectie?

In Italië wordt onze Dry Fog Humidifier AKIMist®”E” met Mendizza Water & technologie draagbare tankunit gebruikt om openbare ruimtes te desinfecteren en te ontsmetten met RENTACS ITALIA chemische vloeistof.

In Slowakije gebruikt RealTime Technologies de Dry Fog luchtbevochtiger met een eigen draagbare unit voor de desinfectie van openbare ruimtes en de elektronica-industrie.

Het breekt de bacteriële en virale belasting van oppervlakken af en draagt bij aan het behoud van een gezonde omgeving.

We hebben twee soorten AKIMist®”E” die voor dit doel kunnen worden gebruikt:

UPDATE

Onze partners in Europa helpen de verspreiding van de huidige pandemie COVID-19 tegen te gaan door onze verstuivingstechnologie te combineren met een chemisch ontsmettingsmiddel dat door de EU-commissie is goedgekeurd om effectief te zijn tegen het Coronavirus en andere bacteriële, virale en schimmelinfecties in de lucht.

Als u geïnteresseerd bent in deze oplossing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u met het vinden van een oplossing voor uw land.

AKIMist®”E” met roestvrijstalen sproeikoppen (04E)

Dit model is in PP (polypropyleen) met het 04E nozzle-model van S303 (roestvrij staal 303), PPS (polyfenyleensulfide) en FKM (tetrafluoro-ethyleenpropyleenrubber).

Het wordt in Italië gebruikt met een H2O2-oplossing voor desinfectie (zie onderstaande video).

Meer informatie

AKIMist®”E” TN (03C)

Dit model is gemaakt van titanium (TB340), PP (polypropyleen), PPS (polyfenyleensulfide) en FKM (tetrafluoro-ethyleenpropyleenrubber), waardoor het beter bestand is tegen chemicaliën.

Deze materialen worden toegepast op onderdelen die in contact komen met de chemische vloeistof, voor het spuiten van de chemische oplossing.

Meer informatie

Toepassingen:

  • Desinfectie, sterilisatie in levensmiddelenfabrieken, ziekenhuizen/farmaceutische bedrijven en openbare ruimtes.

Italië

AKIMist® “E” met 04E sproeikoppen in S303 en Mendizza draagbare tank unit. Gebruikt door Rentacs Italia om hun H2O2 chemische oplossing spuiten voor:

MILIEUDESINFECTIE VAN VIRUSSEN EN BACTERIËN MET “NO TOUCH”-METHODE

Slowakije

Gebruik van de AKIMist®”E” luchtbevochtiger voor de desinfectie van een DM-winkel in Slowakije met onze partner RealTime Technologies

Voor algemene informatie in het Slowaaks: https://zvlhcovanie.eu/

Voor meer informatie over desinfectie in het Slowaaks: klik hier

Nieuw Product

Wij hebben een nieuwe draagbare desinfectie tank toestel uitgebracht. 

SETOV Spray Unit

Met een tank van 20 liter is deze desinfectie-unit gemakkelijk te vervoeren, met een snelle en eenvoudige installatie voor onmiddellijk gebruik.

De fijne nevel die met chemische oplossingen* wordt besproeid, voorkomt de verspreiding van een virale infectie.

*Ter informatie: wij leveren geen chemische oplossing.

SETOV Spray Unit

Succesverhaal

De SETOV spray unit wordt al gebruikt in de Nishiwaki City Library in Japan!

Geïnstalleerd bij de ingang van de faciliteit, besproeit het automatisch onderchlorigzuur water om de corona virusdeeltjes te desinfecteren en te neutraliseren.

De gespoten desinfecterende oplossing zou zeer veilig zijn voor mensen, en kan daarom direct gespoten worden naar bezoekers toe.

SETOV Spray Unit disinfection