Kwaliteit en ondersteuning

Prestatie garantie

Een hoge kwaliteit is onze standaard en daarom, als fabrikant, garanderen wij de prestaties van de sproeikoppen in termen van

  • spuitcapaciteiten,
  • sproeihoeken,
  • en sproeihoek tolerantie voor volstraal sproeikoppen.

We maken gebruik van geavanceerde inspectie-apparatuur, zoals laser meetinstrumenten om de spray druppel diameter te inspecteren. (Zie Wat wij bieden)

Garantie-van-prestaties

Om onze voortdurende toewijding aan hoogwaardige producten en diensten te bewijzen, hebben al onze faciliteiten in Japan ISO 9001:2008 certificatie verkregen. Deze certificatie stelt ons in staat betrouwbaarheid, precisie garantie, en mist kwaliteit te bieden.

Een andere manier om onze betrokkenheid te bewijzen: onze inspectie norm. Door onze hoge inspectie standaard voor het sproeipatroon, alleen de sproeikoppen die de inspectie passeren zullen worden verstuurd naar klanten.

Hoogwaardige sproeikoppen van IKEUCHI - vormverdeling in de bergen

Prestaties van de sproeikoppen van de IKEUCHI VVP-serie
Berg vormverdeling

De prestaties van de sproeikoppen van concurrenten
Berg vormverdeling

kwaliteit van de technische oplossingen

  • Expertise: wij geven advies met betrekking tot de bouw en het onderhoud van systemen.
  • Simulatie en voorstellen: om de beste selectie van sproeikoppen voor te stellen zijn wij in staat om de juiste spuit conditie te berekenen en de sproeikop indeling te simuleren.
  • Ontwikkeling: we zijn ook in staat om speciale sproeikoppen te ontwikkelen, afhankelijk van het project.

Klantenondersteuning

Het oplossen van de problemen van klanten door het aanbieden van de meest betrouwbare product/systeem is onze belangrijkste missie. Als geen van onze bestaande oplossingen volledig voldoen aan de vraag van de klant, kunnen wij oplossingen op maat voorstellen.