Blog

Champignonteelt is een steeds groter wordende trend onder telers vanwege hun snelle terugverdientijd en het vermogen om het hele jaar door in kleine ruimtes te telen. Zoals elk gewas geven paddenstoelen echter de voorkeur aan een bepaalde omgeving om te gedijen. Bevochtiging speelt hierbij een belangrijke rol…   Problemen bij...

Lees verder

nozzle-reality-vs-expectation

How to determine a good nozzle performance? How can you see it? Nowadays as a consumer, we are constantly looking for faster delivery, cheaper price, quick response time, in order to be able to fit in a tight budget-and schedule. Living in a digital world, it is also quite easy...

Lees verder

disinfection and sanitization

Hoe wordt onze AKIMist®”E” gebruikt voor desinfectie? In Italië wordt onze Dry Fog Humidifier AKIMist®”E” met Mendizza Water & technologie draagbare tankunit gebruikt om openbare ruimtes te desinfecteren en te ontsmetten met RENTACS ITALIA chemische vloeistof. In Slowakije gebruikt RealTime Technologies de Dry Fog luchtbevochtiger met een eigen draagbare unit...

Lees verder

Statische elektriciteit kan schade veroorzaken, niet alleen door de hoogspanningsstroom, maar ook door een vonk te veroorzaken. Die vonk kan brand of een explosie veroorzaken, afhankelijk van de omstandigheden in de werkomgeving. In verschillende industrieën en productiegebieden zijn er veel gevallen waarin elektrostatische ontlading een ernstig ongeval veroorzaakt, zoals ontsteking...

Lees verder

humidity influence

Hoe kun je de luchtvochtigheid beïnvloeden? Vochtigheidsregeling wordt beïnvloed door een aantal factoren: Ventilatie Het ventilatieniveau in een gebouw kan van invloed zijn op de luchtvochtigheid binnenshuis. Een goede ventilatie zorgt voor de uitwisseling van binnen- en buitenlucht, wat kan helpen de luchtvochtigheid onder controle te houden. Onvoldoende ventilatie kan...

Lees verder

humidification

Druppelgrootte: wat u moet weten over de meetmethoden Diameter en gewicht De grootte van een druppel wordt gemeten in micron (μm). Een micron is 1/1000 millimeter of ongeveer 1/25.000 inch. 50 micron is ongeveer zo groot als een mensenhaar, terwijl 2 micron ongeveer zo groot is als een bacterie. Zoals...

Lees verder

w

De kunst van wijn maken en het mysterie achter het “angel’s share” Het maken van wijn is een oud en geavanceerd proces waarbij verschillende factoren van invloed kunnen zijn op de kwaliteit en smaak. Tijdens het maken van wijn is er een merkwaardig fenomeen dat optreedt wanneer de wijn rijpt...

Lees verder

Categorieën: